Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

søndag 21. mars 2010

Velkommen til meg!

Her skal jeg prøve å lage en liten blogg om hobbyene mine. Jeg er en kvinne som liker å ha noe i hendene. Om det er perler, heklenål eller nuperelleskyttel avgjøres av dagsformen. Det å lage ting er morsomt, tilfredsstillende og en god måte å koble ut stress.

Til daglig jobber jeg som lærer. Det skal jeg IKKE bruke tid på her inne, dels fordi det er vanskelig å unngå taushetsbelagte temaer, og dels fordi jeg er her inne på fritida mi. Når det er sagt, så kan det hende at jeg legger ut små arbeider som kan fungere til bruk i skolen. Mest for å huske dem selv, men også fordi andre kanskje har lyst til å lage noe sammen med barn og unge.

Jeg bor alene, noe som antakelig er like greit. Symaskina står på stuebordet, heklegarnet ligger i en stor plastboks ved siden av godstolen, på kjøkkenbordet er det strødd et interessant utvalg av perler og steiner, på leselampa henger et makraméprosjekt i knall rosa og nuperelleskytlene ligger ved siden av dataskjermen.

Noen av prosjektene mine blir laget etter mønster. I så fall vil jeg opplyse om hvor disse er å få tak i. Andre blir laget etter innfallsmetoden. De fleste prosjekter blir fullført i rimelig tid, mens andre må ligge og vente på inspirasjon og arbeidslyst.

Håper noe kan være av interesse for andre enn meg selv. Kos dere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar