Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

onsdag 3. august 2011

et mer aktivt liv...

Da har startskuddet gått. Det er på tide å forandre livsstil. I dag har jeg vært til test av O2-opptak, i morgen skal jeg få nytt treningsprogram. Målet? Åpenbart å komme i bedre form og få en bedre livskvalitet. I tillegg er det kostholdsveiledning, så med litt flaks og masse tæl, så skal jeg bli en ny og bedre utgave av meg selv om ikke så lenge.

I går spilte jeg "fotball".... anførselstegnene er absolutt satt der med omhu. Dette var noe av det sprøeste jeg har vært med på, men du verden så artig. At flere til slutt lå strødd rundt banen og ba om nåde, er underordnet. Tiden til facebook og blogg blir veldig redusert, men slik er det bare. Jeg har godt av å løsrive meg litt mer fra skjermen.

Så, alle sammen, kryss fingre og tær for at jeg skal få et godt utbytte av de neste ukene, og at jeg i løpet av et års tid er ei mye sprekere jente, sunnere, og ikke minst gladere.

Ha en strålende kveld.  Ny oppdatering kommer ved neste sjokkopplevelse. Dere skal se at jeg finner ut at det er moro å rydde også....

2 kommentarer:

  1. Ja - du har tydeligvis startet et mer aktivt liv ;) Det kan jo bli trivelig å gå i fjellet!!! Håper det blir noe av :)

    Lykke til videre, Anett :)

    SvarSlett