Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

mandag 5. september 2011

Blogging... ting tar tid!

Jeg har hatt det travelt de siste ukene. Bloggen har derfor blitt forsømt ganske grovt. Ny livsstil er på gang. Trening og mer aktivitet generelt. Jeg har brukt for mye tid på data de siste årene, og dette er det på tide å gjøre noe med. Derfor blir det også mindre tid til å slenge ut innfalla mine her.

Selvtilliten min begynner å vokse igjen. JEG fortjener å ha det bra. JEG fortjener en god helse. Da må jeg gjøre noen valg. For det første, jeg må bli mindre redd for å dumme meg ut. Jeg har vært med på zumba for første gang i mitt liv sist onsdag, og det ga mersmak så det holder. Elegant, jeg? neppe. Men om folk ikke liker å se på meg, så får de se en annen vei... Meldt meg inn på Spenst Gressbanen i dag. Der har man møller som er lett synlig utenfra, og noen litt mer skjulte. Fordelen med de som synes utenfra, er at jeg også kan se ut. Litt hyggelig å se at det er liv rundt meg. Om noen synes jeg tar meg dårlig ut på mølla? Sikkert. Om noen vil le av meg? La dem le, det sier mer om dem, enn om meg :)

Prøvde meg på bodypump i dag. DET var ikke like vellykket som zumba for mitt vedkommende. Litt for mange øvelser som gjør vondt i tidligere skadet skulder. Og ikke bare treningsvondt, men vondt langt inn i leddet. Da får jeg finne på noe annet. Kanskje jeg får styrke nok i skulderen til å klare også disse timene en gang, men inntil videre må jeg roe LITT ned. Det er ingen vits å trene på seg skader som gjør at jeg blir liggende i dagevis etterpå og ikke orker noe som helst.

Jeg fikk med meg to gode venninner på laget i dag også. Slikt gjør det mye enklere å komme i gang, for ikke å glemme å holde motivasjonen oppe når den begynner å synke litt. Det er godt å være noen som kan dra hverandre ut av stua. Vi er ikke nødvendigvis interesserte i akkurat de samme timene, men det er noe med å kunne møtes, trene på hver vår greie, og så kanskje kunne ta en kaffekopp eller et tekrus sammen etterpå. Jeg vet ikke hvordan det er med dere andre der ute, men i perioder synes jeg det er vanskelig å få nok tid til vennene mine. Jeg er så glad i dem. Jeg viser det kanskje ikke ofte nok, og jeg ser dem definitivt ikke så ofte som jeg gjerne skulle ønske. Venner er livsviktig, kjærester en en hyggelig bonus ;).

På det litt mer kreative området har jeg nå lært å strikke sokker på rundpinne... Du verden så enkelt det går. Mye mindre trøbbel enn på settpinner. Bare kjøp addi-pinner om dere skal ha rundpinner. De koster noen kroner mer enn mange andre merker, men er definitivt de beste jeg har vært borti. Pinnene blir jo ikke brukt opp med det første, og de kan gjøre stor forskjell i arbeidsstilling og slit :)

Ha en strålende dag, alle sammen. Jeg håper å få LITT mer tid til å blogge igjen, men som sagt, mindre tid til data framover :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar