Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

mandag 25. april 2011

Lenge siden sist!

Tjo hei hvor det går, sa visstnok noen en eller annen gang. Her begynner ting å bevege seg litt. I hagen blomstrer nydelige, store, blekgule påskeliljer, og noen bitte små intenst gule. Perleblomstene kommer, scilla stråler blått, og jeg kan ikke vente med at de skal spre seg som ugress i hagen min :).

Ellers har jeg vært på tur i helga. Besøkt ei god venninne. Ikke noe lader batterier som godt vennskap, en klem når det trengs og litt latter når det føles rett. Spe på med hyggelige samtaler, og helga er rimelig nær det perfekte for meg. I tillegg våknet jeg i dag morges til tidenes fuglekonsert. Jeg er dessverre helt ubrukelig til å kjenne igjen forskjellige fugler på sangen, så ikke spør meg hvem som vekket meg, men moro var det uansett. Noen ganger er det utrolig godt å komme seg litt ut på landet.

Påsken her vært benyttet litt etter innfallsmetoden. Først en tur til Karmøy og besøke ei studievenninne der. Hyggelig jente, trivelig selskap. Kom hjem på tirsdag kveld, og hadde avtale onsdag morgen. Tok meg en sabbatsdag på torsdag for å vaske litt klær og kose meg litt i ro og fred. På fredag besøkte jeg røde kors-gjengen på Tjøme. Lørdag ble brukt til å rydde litt i hagen, så nå ser den beboelig ut for de fleste. Og søndag reiste jeg til Hvarnes. Hjem igjen i ettermiddag, til litt opprydding, klesvask og forberedelser.

Joda, alt i alt en ganske standard påske for de fleste av oss. Litt sosialt, litt plikter, litt hvile. En fin kombinasjon.

Ellers er jeg i ferd med å rette opp ryggen, se meg framover, glede meg over muligheter til å gjøre noe nytt med livet mitt og finne tilbake til livsgleden. Den kommer snikende.

Ha en strålende ettermiddag.

1 kommentar:

  1. Så flott, Anett :) ... og kom gjerne oftere på landet ;) Her er det fuglekvitter dagen lang for tiden :) De tar seg vel en liten pause noen timer på natta, men... det er også alt!!! Her kan vi si at det er yr...ende liv!!! ;)

    Ønsker det en energi-givende vår :)

    Klem...

    SvarSlett