Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

søndag 22. mai 2011

bordplata er ferdig

ja, så har jeg oljet ferdig bordplata. Det ble mange spennende farger og mønstre som kom fram, så har tatt et nærbilde her. Moro å se at ting kan reddes, selv når det ser rimelig håpløst ut :)

Så, hva blir neste prosjekt, tro? Tja, jeg har blant annet for få sitteunderlag til utegruppa mi, og for meg ville det være et nederlag å kjøpe puter, så da er det vel bare å sette i gang og strikke et par til? Nå satser jeg på noen varme kvelder snart, så jeg kan få innviet uteplassen min med et glass sprudlende drikke og ei god bok!

Ellers får jeg sette meg ned og lese litt. Her skal matematikk studeres, litt gresk kultur undersøkes, og prøve å lære meg noen ord og uttrykk før ferien. Ellers må jeg få strikket noen flere sokker, og kanskje til og med rydde litt her. Det ser ut som om det blir et akvarium igjen her, så jeg må ommøblere litt for å få plass. Datamaskina bør jeg sette en annen plass, så jeg får løsrevet meg litt mer fra skjermen. Det tar veldig mye tid å sitte på Facebook. Alt for mye tid, faktisk. En løsning er vel å sette maskina i gangen, for der har jeg ikke plass til så god stol. Da reduseres tiden automatisk!

Men, tilbake til mer kreative syssler her. Håper dere har en fin søndag!

2 kommentarer:

  1. en liten takk til jentene fra facebook som tipset meg om at dette kunne bli fint, jeg trodde den eneste løsningen i år var å dekke til hele bordet :)

    SvarSlett