Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

onsdag 1. juni 2011

Hva gjør jeg nå?

joda, jeg pusler stadig rundt her hjemme. Har vært en tur innom frisøren i dag, og ser igjen ut som en representant for menneskeheten, mer eller mindre, og ikke en overfødd afghansk mynde... Det gjør underverker for selvfølelsen å stelle litt med seg selv av og til :)

Ellers har jeg plantet litt mer i hagen. Satte noen nye margeritter og litt lavendel i krukker på mandag, og nå begynner det faktisk å bli trivelig her. Leiligheten må ominredes, for her skal akvarium på plass. Og, joda, jeg falt for fristelsen til en liten sak på 54 liter i bokhylla også. den står foreløpig uten fisk, men med vann og planter. Vurderer å ha den som karantenekar eller bare ha noen få reker oppi der. Killi kan vel også trives i det vesle karet.

Har fått litt hjelp til å sortere tanker og ideer i det siste. Det gjør godt, og er viktig for å klare å se framover nå. Skal få hjelp videre til å tenke på hva jeg bør satse på framover. Jeg er rimelig sikker på at jeg skal skifte yrke. Men HVA jeg skal bli, det vet jeg ikke helt. Herregud, jeg er snart førti, og aner ikke hva jeg skal bli, og dette spørsmålet lar vi ungdom på femten-seksten besvare uten å gi dem store veiledninga? Full sympati for tenåringene. Valget er vanskeligere enn man husker!

Ellers får jeg ta med meg kamera ut en tur og ta litt bilder i området. Har noen selvsådde stemødre bak i hagen, har ikke hjerte til å slå plenen der ;)...

Så får jeg bare ønske alle en hyggelig himmelsprett. Jeg skal slappe av litt, og har noen avtaler underveis. Alltid hyggelig å sosialiseres en smule. Ha en strålende ettermiddag og kveld :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar