Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

fredag 29. mars 2013

Langfredag, geomag og sånt...

Påsken har senket seg her i stua, påskekrimmen er tilgjengelig, både som bok, lydbok og film. Alltid moro med et aldri så lite grøss i påska, og alltid moro å bli kjent med nye forfattere, eller nye bøker av tidligere favoritter.

Dagen startet med en aldri så liten påskelunsj i familien. Mens barna var ute og hoppet på trampoline, og herrene luftet en heller ivrig hund, satt vi damene inne og lekte oss med geo-mag. Knallgøy, faktisk så moro at vi laget både snurrebasser, stiger og ikke minst dekorasjoner.

Her kommer noen bilder av den dekorerte lampa. Et tips før dere går i gang, geo-mag blir ganske tungt, så sørg for at lampa er festet skikkelig før dere pynter som gale...

 Så, om du skal ha det gøy, være litt sorgfri og bare tøyse litt, finn fram noe gammelt leketøy, og la dere inspirere av hva dere har rundt dere. Disse frynsene er selvfølgelig fryktelig upraktiske, og kanskje heller ikke så veldig vakre, men hvem bryr seg om slikt? Det var moro så lenge det varte.

Gleder meg nå til å se noen som finner ut at de vil dekorere stua med kappla-klosser. Ha en fortsatt strålende, kreativ og avslappende påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar