Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

søndag 30. oktober 2011

Testing av garn

Noe av det morsomste med å strikke og hekle, er absolutt å prøve ut nytt garn. Det finnes så mange fantastiske kvaliteter, i alle prisklasser og i et utall av farger. Man kan jo bli sjuk av mindre!

Nå i helga har jeg jobbet med garnet NEPAL fra Garnstudio. Fantastisk godt å strikke med, her kommer virkelig bambuspinnene til sin rett. Det føles godt og varmt i hendene, uten å bli klamt. Strukturen er flott og det er enkelt å jobbe med. Billig er det også, særlig nå om dagen som Garnstudio har 25% på alle alpakka-kvaliteter. Et nøste koster kr 17. Det er tjukt, så det rekker kanskje ikke så veldig langt med et nøste, men to-tre nøster holder flott til ei lue, og da blir det jo ikke så aller verst dyrt uansett.

Garnstudio har som vanlig en rekke flotte oppskrifter til garnet sitt, og oppskrifter for alaska passer også bra. Så, til de som ikke har prøvd dette garnet, og vil ha et litt tjukkere garn. Løp og kjøp. Til informasjon, dette garnet må vaskes for hånd, ellers vil det tove i maskina.

Bilder kommer antakelig i løpet av morgendagen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar