Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

onsdag 23. februar 2011

Flere sprelske fargerFant noen nøster med Viking Sportsragg på tilbud. Hadde aldri vært borti garnet før, men det var raskt å strikke med, og i sprelske farger, så så langt er jeg fornøyd. Garnet er tre-tråders, og hver enkelt tråd er flerfarget. Til sammen blir det en frisk kombinasjon.

Ellers har jeg vært innom legen i dag, og til uka skal jeg begynne å jobbe litt igjen. Gleder meg. Skal bli godt å få litt mer system på dagene igjen, og få litt å henge fingrene i... Men da kan det nok bli vanskelig å strikke tre-fire par sokker i uka... Legen likte forresten at jeg strikker. Han synes det er en god måte å få opp konsentrasjonen og humøret igjen. Langt bedre enn medisiner, i alle fall når man klarer seg med strikkepinnene :)

Uansett, De forrige sokkene jeg har strikket, ser ut til å ha falt i smak hos mottakerne. Slikt er jo alltid hyggelig. Kunne selvfølgelig ikke være innom byen uten å spe på litt på garnreservene her. Men var flink pike, handlet bare fire nøster denne gangen (hvorav to nøster av 150 g)...

Det ble to nye nøster med hot sock power, og to nøster med pt5. Og så må jeg gå tilbake til arbeidet her. Kan jo ikke la strikkepinnene hvile for lenge av gangen.

1 kommentar: