Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

fredag 25. februar 2011

og så fant jeg noe meningsfylt...

Jeg oppfordrer alle som er strikkeføre til å lese denne artikkelen om Amandaprosjektet. Spesielt til dere som har restegarn av god kvalitet, men små mengder liggende. Så skal jeg undersøke om sykehuset her tar i mot også, eller om man må levere på riksen. De har vel en postkasse å sende til ;)

http://www.amandaprosjektet.org/
http://www.babyverden.no/Nyheter/Amandaprosjektet---masker-med-mening/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=BVN11W08&T=7741845093

Dersom dette er noe for deg, så gjør det :). Jeg kommer ikke til å slutte å strikke sokker til tanteunger, men det er jo moro med variasjon, og det er godt å vise litt omtanke med andre.

2 kommentarer:

  1. Utrolig mange flotte innlegg du har her, og jeg synes du har fått et bedre design på bloggen mens jeg har vært på ferie :) ...og så mange sokker... ;) Selger du noen av dem, eller gir du dem bare bort?

    SvarSlett
  2. takk for det. Noen av sokkene gir jeg bort, noen beholder jeg selv. Enkelte skal selges, men disse er under produksjon nå... og noen er litt av typen tjeneste-gjentjeneste :)

    Tror det kommer til å ta noen uker før markedet i området her er mettet ;)

    SvarSlett