Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

lørdag 12. mars 2011

Abstinenser...

flotte farger som ikke kommer så godt fram her...
Har ikke kjøpt garn på et par uker nå, og begynner å kjenne at jeg er fristet. Skummelt da at det dukker opp reklamer for garnbutikker på hjemmesida mi.. Har vel egentlig bestemt meg for at jeg må bruke opp noe av det gamle garnet før jeg skal ha mer i hus. Har jo en del nøster liggende.

Sjalet i Mini Pallett begynner så smått å nærme seg slutten, men det tar jo lenger og lenger tid etterhvert som omgangene blir større. Ser ut til å gå omtrent 100 g garn til det, eller kanskje litt mer, alt avhengig av hvor stort jeg vil ha det. Alltid moro når man tror man har dummet seg ut med et kjøp, og så finner ut at det passer flott til et annet prosjekt.

Har jo vært mye strikking i det siste, så det er litt hyggelig å hekle igjen også. Likevel sikler jeg nå på faerytale-garn til å strikke sjal av. Alpakka er og blir deilig og varmt... Vi får se. Kanskje jeg er fornuftig, mest sannsynlig er jeg det ikke ;)

Biltema er en FORHOLDSVIS trygg butikk å besøke. Lite garn der. Så, om jeg skal klare å ikke kjøpe garn denne helga, tror jeg at shoppingen bør foregå der og på den lokale meny...

Ha en strålende dag!

4 kommentarer:

 1. BILTEMA.. arhh... jeg må til byen... FARLIG butikk! De har verktøy, esker, kommoder, planker....

  SvarSlett
 2. hehe, ja, måtte ha litt jeg også... men ikke garn.

  Klarte faktisk to butikker MED garn i dag, uten å kjøpe så mye som et nøste... *stolt*

  SvarSlett
 3. Ja - jeg også klarer å få med meg mye fra biltema ;) Og - fra garnbutikker... lar meg ofte friste av garn og har flere KASSER!!! med garn... har stadig planer om å bruke opp det jeg har først, men... kjøpte garn i forigårs... nå har jeg vondt i armen... bør nok ta et par dagers pause. Strikket ei lue i går/dag...

  Men - du er utrolig kjapp, da... var ikke det skjalet akkurat påbegynt?

  Ha en fin kveld...

  Klem

  SvarSlett
 4. Her har jeg et par store puffer fulle av garn, og sikkert noe gjemt på de underligste steder i tillegg...

  Sjalet begynte jeg på torsdag ettermiddag. Hekling er forresten litt snillere med såre skuldre enn strikking ;)

  SvarSlett