Powered By Blogger

Totalt antall sidevisninger

torsdag 24. mars 2011

Telle knapper...

Sitter her og teller knapper. Er frysen, og halsen sår. Skulle vært på korøvelse i kveld, vet at det er godt å synge, men akkurat nå kjennes det ut som om kaktusen i halsen har tenkt å overta for stemmen... Føler meg egentlig ikke syk, men det er hovent nok til å gi tung pust. Jaja, var i alle fall godt å gå en liten tur med venninne i dag. Det ga litt viktig sosial input. Sola skinte, og jeg fikk luftet vårkåpa mi :)... Tenk, nå slipper jeg å ta på den store, varme vinterkåpa når jeg skal ut!

Ellers har et lite prosjekt jeg holder på med vokst til ca 55 cm i diameter. Det er løst strikket, for å gjøre det ekstra mykt. Og, jeg har funnet garn til prosjektet for premature barn på sykehuset. Utrolig hva man finner når man roter i garnkista mi :)... Skulle gjerne hatt oppskrift på noen luer til babyborn-dukker, og til sokker i samme størrelse. Noen som kan hjelpe? Jeg vet liksom ikke hvor stor ei lue for premature barn skal være. Og de eneste luene jeg har heklet, er til voksne damer... Det blir jo pledd, sokker og lue i et for en prematur! Når ikke man klarer å leve helt som normalt, er det i alle fall godt å forsøke å glede noen andre...

2 kommentarer:

  1. Spis hvitløk og honning... det hjelper ;) Drikk gjerne varmt vann med ingefær, sitron og honning... God bedring :)

    ps... kanskje du vil være med på Trollsvann på søndag? ;)

    SvarSlett
  2. skal se an det med Trollsvann, hadde sikkert vært hyggelig, men er litt avhengig av pusten... særlig når det er bålbrenning på gang ;)

    Ellers har hevelsen i halsen gitt seg litt, mistenker kanskje at det er allergisesongen som har satt i gang, og da har vi våre metoder :)

    SvarSlett